5 STJERNER PÅ TRUSTPILOT

100 DAGES RETURRET

LEVERING: 1-2 HVERDAGE

GRATIS FRAGT!

5 STJERNER PÅ TRUSTPILOT

100 DAGES RETURRET

LEVERING: 1-2 HVERDAGE

GRATIS FRAGT!

Gå til indhold
Indbygget Biopejs Til Nybyg

Indbygget Biopejs Til Nybyg

Står du og er ved at bygge et nyt hus. Så står vi klar til at hjælpe og assistere når det kommer til vores indbygget biopejs.

Vi har flere gange leveret indbygget biopejse til byggerier.
Om i selv står for byggeriet eller om i har et byggefirma på, så står vi gerne klar på sidelinien til give alle de oplysninger der måtte være brug for.

Vi har tidligere hjulpet både små og store byggefirmaer og gør hvad vi kan for, at projektet glider så smertefrit som muligt.
Bed endelig byggefirmaet om at tage kontakt til os, så vi kan være med fra start, så vi får det bedst mulige resultat.

Vi har tidligere hjulpet firmaer som Hybel Huse, Milton Huse og Huscompagniet.
Vi står derfor også klar til at hjælpe dit nybygger projekt.

Vi sørger for at oplyse hulmål, leveringstid, monteringsvejledning eller hvilke andre oplysninger der måtte ønskes på vores indbygget biopejs.

Vær ude i god tid når du skal bestille en indbygget biopejs
Vores indbygget biopejs findes i standard størrelser på 90 cm og 120 cm i bredden. Vores indbygget biopejs har som udgangspunkt op mod 3 ugers leveringstid, så sørg for at bestille i god tid. Vi skal nok sørge for at leverer til den nye adresse, til byggefirmaet eller hvor i end måtte ønske den leveret til.

Se vores standard størrelser her

Hvis vores standard indbygget biopejs ikke passer ind i jeres projekt, så tilbyder vi også at lave specielle størrelser. Vores bioethanol kammer vil vores et af vores to standard størrelser, men selve den indbygget biopejs kan tilpasses dit byggeprojekt.
Tykkelsen på væggen må ikke være mindre end 15 cm, men send os meget gerne målene på væggen og de ønskede mål på den indbygget biopejs.
Hvis du øsnker at bestille en af vores indbygget biopejs i specialmål, så skal du forvente en leveringstid på mellem 9-12 uger. Leverigstiden afhænger af hvor travlt vores produktion har og hvor mange bestillinger vi har inde på indbygget biopejse.

Er en indbygget biopejs i specialmål meget dyrere end en standard indbygget biopejs?
Det korte svar er; Nej
Når det er sagt, så er en indbygget biopejs på specialmål dyrere end en af vores standard mål. Dette skyldes, at vores indbygget biopejs på specialmål laves i produktioner af flere enheder, og derfor kan der køres flere igennem produktion ad gangen.
Når vi laver en indbygget biopejs på specialmål, så laves der som udgangspunkt kun en indbygget biopejs ad gangen. Denne proces kræver mere tid i vores produktion.
Når det er sagt, så er vores leveringstid på indbygget biopejs i specialmål også længere, da vi samler jeres bestillinger sammen, for at holder disse ekstra omkosninger så langt nede som muligt.
På denne måde nedbringer vi også omkostningerne for produktion af indbygget biopejs.
Vi hjælper hurtig med pris og leveringstid på vores indbygget biopejs. Send os gerne dine mål på info@flame-it.dk

Forrige artikel Nyd Hyggen Uden Bekymringer
Næste artikel Hvordan Slukker Man En Biopejse?