5 STJERNER PÅ TRUSTPILOT

100 DAGES RETURRET

LEVERING: 1-2 HVERDAGE

GRATIS FRAGT!

5 STJERNER PÅ TRUSTPILOT

100 DAGES RETURRET

LEVERING: 1-2 HVERDAGE

GRATIS FRAGT!

Gå til indhold
Billig væghængt biopejs. Kan også indbygges

Ofte Stillede Spørgsmål

Her vil vi prøve at besvarer nogle af de spørgsmål som vi oftets stilles.
Hvis du ikke finder svaret på dit spørgsmål her, så er du mere end velkommen til at ringe til os på 53 33 5000 eller skrive til os på info@flame-it.dk 🔥

 • Lugter, ryger eller soder jeres biopejse?
  Dette er heldigvis et spørgsmål som vi kan svarer; NEJ, NEJ og NEJ til!
  Vores biopejse brænder på bio ethanol og det eneste der afgives her er CO2 og en smule vand.

 • Dufter bioethanol?
  Der findes mange forskellige slags bioethanol og nogle dufter mere end andre. Nogle kan man også dufte når de brænder.
  Vi har arbejdet på at finde det bioethanol som vi synes virker bedst med vores produkter. Vores bioethanol dufter når det ikke brænder, så man kan dufte om man har spildt eller glemt at sætte låget på.
  Når bioethanol brænder, kan man typisk godt fornemme det, hvis man træder ind i rummet hvor biopejsen er tændt.
 • Er en biopejs lige så skadelig som stearinlys?
  Nej, det er det ikke! Stearinlys afgiver sodpartikler og nogle målinger viser at de er lige så farlige som dieseludstødninger.
  Heldigvis afgiver bioethanol kun CO2 og en smule vand.

 • Har i et showroom eller butik?
  Nej, det har vi desværre ikke - vi er udelukkende en webshop. Vi holder til i Horsens, så hvis der er et produkt som du gerne vil se, så ring til os på 53 33 5000, så kan vi lave en aftale.

 • Kan man komme i kontakt med jer?
  Ja, selvfølglig kan man det! Vi sidder klar på telefon 53 33 5000 og på mailen info@flame-it.dk Vi bestræber os at besvarer mails samme dag og telefonen er åben fra 9-16 på alle hverdage.

 • Kan jeg selv komme og afhente mine varer hos jer?
  Det kan du sagtens, når du bestiller skriver du blot at du gerne selv vil afhente, derefter kontakter vi dig for at aftale nærmere.

 • Har i prismatch?
  Hvis du finder samme produkt, men samme vilkår på en anden dansk hjemmeside - så kontakt os meget gerne, så lad os se om vi ikke kan komme i mål sammen.
 • Hvordan rengøres vores biopejs?
  Vores biopejse kræver ikke meget rengøring eller vedligeholdelse. En aftøring med en klud vil gøre det meste. Har du en af vores biopejse med glas, så kræver disse en omgang glasrens fra tid til anden. Man kan også rengøre den rustfrie stål beholder med en våd klud eller noget rens til dette formål

 • Hvad er jeres leveringstid?
  Vi vil altid bestræbe os på at afsende din bestilling inden for 24 timer på hverdage - derfor vil vi som udgangspunkt levere inden for 1-2 hverdage

 • Hvad mener i med 5 års garanti?
  Vi er meget stolte af vores produkters kvaliteter, og derfor tilbyder vi 5 års garanti. Garantien er gældende på vores biopejse. Det eneste som ikke er omfattet af vores garanti i vores biopejse er det keramiske vat.

 • Hvem sender i med?
  Vi sender som udgangspunkt med GLS til pakkeshop. Nogle af pejsene er dog så store at disse ikke kan sendes med GLS og derfor vil vi kontakte dig nærmere vedr. levering.

 • Jeg har modtaget et beskadiget produkt, hvad gør jer?
  Du tager fat i os så hurtigt som muligt på telefon 53 33 5000 eller send og billeder af emballage, billeder af skaden på produktet samt ordrenummer på info@flame-it.dk - Skriv: "REKLAMATION" i emnet i mailen.

 • Hvordan returnerer jeg mit køb?
  Det er VITGIGT, at du kontakter os inden du sender et produkt retur.
  Kontakten skal ske på mailen info@flame-it.dk, hvor du skriver "RETUR" i emnefeltet. Send gerne ordrenummer eller fakturanummer, så vil vi tage kontakt til dig hurtigt muligt.
Forrige artikel Hvorfor Vælge En Biopejs Fra Flame-it.dk
Næste artikel Hvad er og hvordan fungerer en biopejs?