5 STJERNER PÅ TRUSTPILOT

100 DAGES RETURRET

LEVERING: 1-2 HVERDAGE

GRATIS FRAGT!

5 STJERNER PÅ TRUSTPILOT

100 DAGES RETURRET

LEVERING: 1-2 HVERDAGE

GRATIS FRAGT!

Gå til indhold

Om Os

Hvor startede det hele henne?

Det hele startede med at min kone ønskede sig en biopejs!
Jeg begyndte og undersøge markedet og fandt hurtigt ud af, at der mangler en spiller som Flame-it.dk!
Den "frække" dreng i klassen som presser priserne i bund og samtidig leverer biopejse i høj kvalitet og går op i sikkerheden omkring produkterne!

Flame-it.dk startede med et ønske om at, biopejse af høj kvalitet ikke behøver koste en formue - men at kvalitet skal være i top! Samtidig med at det skal være nemt at finde ud af, hvilken model man skal bruge.

Forskellen!

Hos Flame-it.dk vil vi give noget tilbage! Derfor har vi lavet nogle tiltag i vores forretning, som gør at vi giver noget igen til Moder Natur!

Vi har droppet som mange tryksager som muligt. Det betyder at vi ikke længere trykker vores brugsanvisning. Denne er ikke længere at finde sammen med vores produkter. Brugsanvisningen er nu tilgængelig online og kan nemt downloades på vores side. Du finder den lige her

Hvis du meget gerne vil at vi vedlægger en printet version af vores brugsanvisning, så gør du endelig blot opmærksom på dette ved bestilling.

Et af vores andre tiltag er at vi forsøger at genbruge så meget emballage som overhovedet muligt. Vi modtager brugt emballage fra virksomheder i vores lokalområde. Vi sender selvfølgelig ikke noget uforsvarligt! Men hvis den pakke som du har modtaget ikke er i ny og smuk emballage, så ved du nu hvorfor 🔥

Vores nyeste tiltag er, at vi for hver solgte biopejs planter et træ i Danmark.
Det er vigtigt for os at vi planter træet i Danmark, så vi kan hjælpe til at  Lige nu planter vi træer på Djursland i Jylland.
Vores træer er alle dyrket på danske planteskoler og træerne plantes ud når de er ca. 2-4 år gamle. Vi planter Douglas Gran på Nord Djurs, hvor der også er et rigt dyreliv, som også får glæde af vores træer.
Træerne er 2-3 år gamle når de plantes, hvilket sikre at de er mere hårdføre og dermed har meget større sandsynlighed for at overleve! Hvis det måtte ske at træet ikke overlever, så sørger vi for at plante et nyt.

Vi er blevet spurgt, hvorfor vi planter træer i Danmark?
Hos Flame-it.dk vil vi meget gerne bidrage til nedbringelse af CO2.
Der er 2 måder hvorpå vi kan nedbringe CO2. Den ene er at vi kan udlede mindre CO2 eller vi kan gøre en indsats for at fjerne den.
De træer vi planter kan ved hjælp af fotosyntese fjerne CO2 fra luften.
Træet optager CO2 fra luftet og omdanner det herefter til glukose og ilt.
Vores plantede træer hjælper derfor til nedbringelse af CO2 og bidrager positivt til vores klima.

Vores mission:

Vi vil tilbyde alle muligheden for at købe biopejse i ordentlig kvalitet, lækkert design, med TÜV certifikat.
Vi samarbejder med en fabrik som har produceret pejse i mere end 30 år. Derfor kan vi med sikkerhed også sige, at der er styr på vores produkter!
Det er vigtigt for os at vores produkter produceres inden for EU, så der er opsyn med tingene.
Det betyder meget, at det er de korrekte råvarer der bliver brugt, så vi ved at de produkter som vi sender ud af døren har den kvalitet som vi gerne vil leverer!

Tak fordi du læste med!

Mange hilsner

Anders Jacobsen
Flame-it.dk